Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Search Forums
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: arbitarytwist
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-27-2020, 08:53 PM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
Re: LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

I tried that already. Makes no difference.
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-25-2020, 11:01 PM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
Re: LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

So i did a bit more digging and following are the voltage readings i got

OFF (V) ON (V)
B 7.8V 10.5V
E 7.8V ...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-22-2020, 10:53 AM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
Re: LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

With the postage values do you concur there is no short ? How would I go about finding a replacement transistor. Can't find any part# on the old one.

Is there anything else I could do to be 100%...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-21-2020, 03:55 PM
Replies: 4
Views: 306
Posted By arbitarytwist
Re: One blinking SMD

This youtube video is for the same issue for the same model.

https://www.youtube.com/watch?v=oFFMpmak2cI
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-21-2020, 09:31 AM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
Re: LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

So i took some measurements with panel cables disconnected to ground and am getting 30 KOhm, 50 KOhm and 80 Ohms on the emitter (leg by the R1104). With the panel cables hooked up, there isn't much...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-20-2020, 09:34 PM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
Re: LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

OK did some more looking around and seems like a burnt Transistor. I wasn't that pronounced, as in the original pics i posted, but i figured i try the oven bake and it made it more obvious. The...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-19-2020, 11:45 PM
Replies: 7
Views: 468
Posted By arbitarytwist
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-19-2020, 09:01 PM
Replies: 7
Views: 596
Posted By arbitarytwist
LG 43UK6300 - Audio & Backlight, but no Video

I have a LG 43UK6300BUB that has Audo and Backlight.

I am no TV expert, but have done some troubleshooting on TV's in the past.

When i turn the TV on, i can hear audio and the backlight turns...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 11-11-2016, 05:49 PM
Replies: 8
Views: 966
Posted By arbitarytwist
Re: Lg 50pg60

Vy = 180.6V
Vsc = 150.4V

See attached pic of when the screen comes on bright and then it goes dim. I get those vertical bands. Don't know if its something after i removed the Y-Buffer boards or...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 11-11-2016, 01:57 PM
Replies: 8
Views: 966
Posted By arbitarytwist
Re: Lg 50pg60

So i disconnected both power connectors to the Z-SUS. TV comes on, although not the initial bright screen. Still see the two bands on the screen as before.
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 11-11-2016, 12:52 PM
Replies: 8
Views: 966
Posted By arbitarytwist
Re: Lg 50pg60

Added pictures to original post.
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 11-11-2016, 12:30 PM
Replies: 8
Views: 966
Posted By arbitarytwist
Lg 50pg60

I picked up an LG 50PG60 with a blank screen but has sound.

I pulled the Y Buffer and checked for IC shorts and it seem to be ok. I am not sure how i would check the Y-Sus and Z-Sus boards. I...
Forum: Announcements & Related News 11-11-2016, 12:12 PM
Replies: 24,509
Views: 1,617,464
Posted By arbitarytwist
Re: New Members - please post your introductions here

Hello everyone. Been reading on this forum for a while. Great resource.
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 03:08 AM.
Did you find this forum helpful?