Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Search Forums
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: momaka
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-06-2020, 07:50 PM
Replies: 28
Views: 992
Posted By momaka
Re: troubleshooting definitive technology prosub 60

Ah OK.

In that case, Q4 and/or the sub-circuit around Q4 are definitely suspect, because you have 6V on the Gate of Q7, which means it's going to conduct as soon as a MOSFET is installed.


No...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-04-2020, 06:16 PM
Replies: 28
Views: 992
Posted By momaka
Re: troubleshooting definitive technology prosub 60

Looks like your power supply, at least on the primary side, is OK.

Also, I don't see a schematic of a switching PS anywhere after the 200V caps and instead the two 200V caps provide two rails:...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 09-29-2020, 10:57 PM
Replies: 28
Views: 992
Posted By momaka
Re: troubleshooting definitive technology prosub 60

NO problems.
You can check those voltages without Q1 and Q7... and in fact that might be better so you can confirm if your power supply is OK with the output transistors removed. Then once you fit...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 09-29-2020, 06:57 PM
Replies: 28
Views: 992
Posted By momaka
Re: troubleshooting definitive technology prosub 60

Measure across the four caps after bridge rectifier D1, if that is more convenient. C1 and C2 are in parallel, so you should see the same voltage across them, and hopefully it should be around...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 01:24 AM.
Did you find this forum helpful?