Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Search Forums
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: petehall347
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 04:46 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

ok you posted it .. its quite simple really .... i might start with seeing if z1 was shorted .
https://www.badcaps.net/forum/attachment.php?attachmentid=222067&stc=1&thumb=1&d=1603093112
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 04:42 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

could desolder it for testing purposes .
could do with the circuit diagram for whatever controls pin 5 voltages .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 04:19 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

it is muted ... Pin5 = +20.70V
you could try the disconnecting pin 5 trick or search for why its being sent 20.7v .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 04:03 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

think he means pin 4 and 5 at socket switch .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 05:02 AM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

https://components101.com/ics/tda7265-stereo-audio-amplifier

pin 5 is pulled low to mute it . see if that is the case here .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment Yesterday, 05:00 AM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

TDA7265 pin 5 is the mute pin .. some people have cut this pin and restored sound ..i would be checking its voltage first rather than cutting it . or i might desolder the pin .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-18-2020, 05:20 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

is it a chip amp or discreet ?
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-18-2020, 05:20 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

am wondering if the main rails are losing power and the music fading out is the main caps discharging
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-18-2020, 05:16 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

would need the schematic to comment further ..i am not familiar with it .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-18-2020, 04:16 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

did you check the audio source ?
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-18-2020, 04:15 PM
Replies: 30
Views: 198
Posted By petehall347
Re: Mackie CR4 amplifier no sound

if both channels check power supply ..might be as simple as a dry joint or loose fuse
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-17-2020, 01:38 PM
Replies: 12
Views: 131
Posted By petehall347
Re: President Madison CB radio repair

maybe its the mic or its connections
Forum: Troubleshooting Computer Displays 10-15-2020, 04:43 PM
Replies: 13
Views: 232
Posted By petehall347
Re: HP D8911 CRT losing red from VGA

" Kept the original internal connector and a small section of the cable "
fault could be here or maybe the socket on the board or its solder .
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 10-14-2020, 03:52 PM
Replies: 7
Views: 110
Posted By petehall347
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 10-13-2020, 06:31 PM
Replies: 9
Views: 125
Posted By petehall347
Re: Power board relay going insane!

the relay is doing whats its told . now you have to find why its behaving so . does the relay click once with main board removed ?
Forum: Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices 10-12-2020, 11:42 AM
Replies: 10
Views: 286
Posted By petehall347
Re: Treadmill Motor Control Board 032669-IF

a factory reset first if possible
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 10-10-2020, 05:44 PM
Replies: 12
Views: 211
Posted By petehall347
Re: LG 47LS5700 ~ Image is faint, mostly white

i generally set to factory to see it as it is and not how someone might have set it .
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 10-10-2020, 04:54 PM
Replies: 12
Views: 211
Posted By petehall347
Re: LG 47LS5700 ~ Image is faint, mostly white

is there a reset to factory setting ?
Forum: Troubleshooting Power Supplies and Power Supply Design 10-09-2020, 05:50 PM
Replies: 15
Views: 363
Posted By petehall347
Re: Bad design? Bad components? Something else?

pesky fuses who needs fuses ? :poof:
Forum: Troubleshooting Computer Displays 10-08-2020, 03:20 PM
Replies: 13
Views: 232
Posted By petehall347
Re: HP D8911 CRT losing red from VGA

break in the cable .cut it open and splice or fit another cable .
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 10-08-2020, 03:15 PM
Replies: 27
Views: 322
Posted By petehall347
Re: Ion total pa pro 15in speaker relay prolem

check the big transistors for short circuit
also check voltage on any end of the copper coil with reference to chassis ground
Forum: General Electronics Technical Discussion 10-08-2020, 07:14 AM
Replies: 11
Views: 170
Posted By petehall347
Re: Can a DC motor start then just ... stop?

does it have brushes ?
are the bearings free ?
Forum: General Electronics Technical Discussion 10-05-2020, 02:11 PM
Replies: 22
Views: 225
Posted By petehall347
Re: Weird issues with stray voltage on prototype board

try measuring ohms point to point around the board .
Forum: General Electronics Technical Discussion 10-05-2020, 12:39 PM
Replies: 22
Views: 225
Posted By petehall347
Forum: Troubleshooting Computer Displays 10-04-2020, 06:21 PM
Replies: 15
Views: 228
Posted By petehall347
Re: AOC Envision 24" monitor with Yellow tinge

i used to have some hanging around to plug into the circuit before tearing the panel apart .
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 02:36 AM.
Did you find this forum helpful?