View Single Post
Old 05-10-2016, 04:51 PM   #11
budm
Badcaps Veteran
 
budm's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
City & State: S.F. Bay area
My Country: USA
Line Voltage: 120V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 39,206
Default Re: Issue with acer v173 CCFL inverter

Quote:
Originally Posted by waldoalvarez00 View Post
I did some more things. I measured again the voltage in that line with the meter. It was 0.28v from the control board. Also I wired a transistor tester (http://www.banggood.com/GM328A-Trans...-p-997582.html) putted it with a resistor and the duty at 50% and measured so I got a 1.7 volts read just to make sure the line was around the expected voltage (3.4v). So I connected that line of the tester to the PWM line (no idea on the frequency of the tester) and got the same thing.
What do mean you got 'THE SAME THING'?
If you do not disconnect the PWM wire going back to the MAIN/LOGIC board first then the MAIN/LOGIC board will keep that line low and will not allow that PWM signal to go high/low when you try to use external PWM source.
__________________
Never stop learning
Basic LCD TV and Monitor troubleshooting guides.
http://www.badcaps.net/forum/showthr...956#post305956

Voltage Regulator (LDO) testing:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...999#post300999

Inverter testing using old CFL:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...er+testing+cfl

Tear down pictures : Hit the ">" Show Albums and stories" on the left side
http://s807.photobucket.com/user/budm/library/

TV Factory reset codes listing:
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=24809

Last edited by budm; 05-10-2016 at 04:56 PM..
budm is offline   Reply With Quote