Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-20-2021, 03:51 AM   #27
roadrash
Badcaps Veteran
 
roadrash's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
City & State: Cambridgeshire
My Country: U.K.
Line Voltage: 240VAC
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 411
Default Re: Honda CX500 Motorcycle CDI ignition unit

Hi everyone, I apologise for my silence recently but my multiple sclerosis has had be practically confined to a bed in agony. I am still hoping the docs find something pain killer wise that will allow me to resume my life swing as they say problem in incurable.
I am ever so grateful for terrific interest you put into helping me sort this CDI problem out.
Redwire if you are still interested in trying to design a alternative unit for it I would be eternally grateful. I will try and resume where I left off and continue checking the real values of components on the original PCB with the schematic to ensure its all correct before making something that might not be 100% accurate.
Sorry again for the problems here delaying me.
roadrash is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:27 AM.
Did you find this forum helpful?