Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-28-2021, 07:42 AM   #1
N3Star
New Member
 
Join Date: May 2021
City & State: Frielendorf
My Country: Germany
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 13
Default PS3 CECHC04 no power

Hi all,
I have 2 mobos - both COK-002, one with YLOD and without NEC/TOKINs on one side (if needed any comparison measurements I also have working COK-002) and one that literally doesn't do anything. So far I checked roughly capacitors on both sides, none seem to be shorted. Another thing are voltages coming to CSW-001 board - on the connector seems to be no sign of 1.6V, 3.3V or 2.8V (comparing to YLOD mobo), but 5V coming from PSU is present, I am unable to check if 12V is present on mobo as it "activates" when PSU is on. Also resistances on RSX caps seem to be quite low - less than 2 Ohms, but if it powers on I will be able to check syscon errors.
N3Star is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 03:54 PM.
Did you find this forum helpful?