Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Power Supplies and Power Supply Design
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-21-2016, 06:46 PM   #1
mkinn
New Member
 
Join Date: Aug 2014
City & State: Birmingham AL
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 7
Default Apple 24" iMac A1225 EMC2134 with a Delta ADP-240 AF B SMPS, won't start

Slight click when power button is pressed, HD spins up for 1/2 a second, then shuts down. Obviously, it is trying to power on, because the HD spins up for a 1/2 second. I don't suspect any shorted diodes or semi's. I do not have a schematic, or I could do the troubleshooting myself. Please feel free to be very technical. I have an ESR meter, and a Hakko 880 de-soldering machine.

This is a 240W power supply, and has been replaced with a newer power supply, the APPLE 661-4478, an almost identical 250W version which includes a "pressure wall" which probably has to do with airflow.


__________________
Michael Kinnaird 43+ years I.E.E.E A/V tech
mkinn is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 05:54 PM.
Did you find this forum helpful?