Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Portable, and Mobile Devices > BIOS Requests ONLY!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2020, 06:20 AM   #1
Gnikosalalalal33
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
City & State: setif
My Country: algeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 113
Default CONDOR WM15-CCLPRO bios

salut tous
hello

i need a dump of CONDOR WM15-CCLPRO
the board is : 6-71-W2W50-D02
2 chip bios : 25B32B AND 25B64B

I habe trying with 2 bios in the site for the same mother https://www.badcaps.net/forum/showth...6-71-W2W50-D02

but nothing
Gnikosalalalal33 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 06:27 AM   #2
lapfix
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2020
City & State: my house
My Country: my workshop
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 655
Default Re: CONDOR WM15-CCLPRO bios

post your old dump
lapfix is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 06:44 AM   #3
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5,372
Default Re: CONDOR WM15-CCLPRO bios

Bios + EC .
Attached Files
File Type: zip W25CSV.04 8MB.BIN.zip (2.94 MB, 30 views)
File Type: zip W25CSV.04 4MB.BIN.zip (1.89 MB, 36 views)
File Type: zip EC.zip (55.6 KB, 14 views)
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 07:17 AM   #4
Gnikosalalalal33
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
City & State: setif
My Country: algeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 113
Default Re: CONDOR WM15-CCLPRO bios

merci mr.SMDFlea

i try and reply
Gnikosalalalal33 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2020, 10:28 AM   #5
Gnikosalalalal33
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
City & State: setif
My Country: algeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 113
Default Re: CONDOR WM15-CCLPRO bios

working good.
many thanks herr SMDFlea
Gnikosalalalal33 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2020, 06:33 AM   #6
chakib alger
New Member
 
Join Date: Oct 2020
City & State: alger
My Country: algeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: CONDOR WM15-CCLPRO bios

i have also CONDOR WM15-CCLPRO
and i need to upgrade the bios , but i don't know how
can you please help me
chakib alger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 12:28 AM.
Did you find this forum helpful?