Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Tablets, and Mobile Devices > BIOS Requests ONLY!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2021, 12:08 AM   #21
jimore
Member
 
Join Date: Nov 2020
City & State: mexico city
My Country: mexico
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 76
Default Re: Looking for bios bin acer 3 a314-32

its not work this bin
jimore is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2021, 12:09 AM   #22
jimore
Member
 
Join Date: Nov 2020
City & State: mexico city
My Country: mexico
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 76
Default Re: Looking for bios bin acer 3 a314-32

Quote:
Originally Posted by tribalcore20 View Post
Acer aspire 3 a314-32
Model no: N17Q4
Motherboard: DA0Z8GMB8F0 REV: F
same problim help me
jimore is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2021, 12:10 AM   #23
jimore
Member
 
Join Date: Nov 2020
City & State: mexico city
My Country: mexico
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 76
Default Re: Looking for bios bin acer 3 a314-32

Quote:
Originally Posted by jimore View Post
same problim help me
i need bin file same this laptop
jimore is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2021, 01:23 AM   #24
peste
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2016
City & State: CAMPINA
My Country: ROMANIA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6,517
Default Re: Looking for bios bin acer 3 a314-32

Quote:
Originally Posted by jimore View Post
i need bin file same this laptop
post the backup of the bios
peste is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2021, 01:53 AM   #25
kalilinux25
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2018
City & State: State of Octagon
My Country: UN
Line Voltage: 220V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,063
Default Acer A314-32-C83Q latest bin and clean me no display

Hi i have a DA0Z8GMB8E0 REV E
SNID : 83905626576

It has no display it takes only 95 milliamp

I would like to try the bios


backup bin attached:
Attached Files
File Type: rar backup bin a314-32.rar (4.12 MB, 91 views)
kalilinux25 is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2021, 02:15 AM   #26
kalilinux25
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2018
City & State: State of Octagon
My Country: UN
Line Voltage: 220V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,063
Default Re: Acer A314-32-C83Q latest bin and clean me no display

Quote:
Originally Posted by kalilinux25 View Post
Hi i have a DA0Z8GMB8E0 REV E
SNID : 83905626576

It has no display it takes only 95 milliamp

I would like to try the bios


backup bin attached:
hope soemoene can help me
kalilinux25 is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2021, 03:08 AM   #27
peste
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2016
City & State: CAMPINA
My Country: ROMANIA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6,517
Default Re: Acer A314-32-C83Q latest bin and clean me no display

Quote:
Originally Posted by kalilinux25 View Post
hope soemoene can help me
bios extracted from the Acer site update
DMI + KEYWIN 383000 - 38503F
Attached Files
File Type: rar Z8G_124.rar (3.98 MB, 203 views)
peste is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2021, 02:24 AM   #28
kalilinux25
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2018
City & State: State of Octagon
My Country: UN
Line Voltage: 220V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,063
Default Re: Acer A314-32-C83Q latest bin and clean me no display

Quote:
Originally Posted by peste View Post
bios extracted from the Acer site update
DMI + KEYWIN 383000 - 38503F
thanks sir maybe its not bios isssue anymore , but thanks
kalilinux25 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2021, 04:04 AM   #29
ngodhu
New Member
 
Join Date: Aug 2021
City & State: Papua
My Country: Indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Help..I Need boardview for this series
ngodhu is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2021, 04:58 AM   #30
Vesko356
Sharp Shooter
 
Vesko356's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
City & State: Sofia
My Country: Bulgaria
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 1,457
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Quote:
Originally Posted by ngodhu View Post
Help..I Need boardview for this series
https://www.badcaps.net/forum/showpo...62&postcount=6
__________________
Doctrina est fructus dulcis, radicis amarae.
Vesko356 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2021, 01:20 AM   #31
Mulong2019
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2019
City & State: south luzon
My Country: quezon
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 848
Default acer a314-32 p2qg

can someone fix this bios please it has no display taking 0.061amps , i would try bios first
Attached Files
File Type: rar acer a314-32 backup main.rar (4.01 MB, 37 views)
Mulong2019 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2021, 05:17 AM   #32
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 11,033
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Open your bios with a hex editor,search for the text BVDT ,just below you`ll see your bios is
Z8G.
Use the virgin bios at post #27 . Open the new and old bios in a hex editor,copy the win key from the old to new using the off-sets provided in the picture.

Hex Editor https://mh-nexus.de/en/downloads.php?product=HxD20
.
Attached Images
File Type: jpg BVDT.JPG (141.0 KB, 45 views)
File Type: jpg WINKEY.JPG (124.7 KB, 47 views)

Last edited by SMDFlea; 11-12-2021 at 05:20 AM..
SMDFlea is online now   Reply With Quote
Old 11-13-2021, 07:20 PM   #33
Mulong2019
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2019
City & State: south luzon
My Country: quezon
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 848
Default Re: ACER A314-32 bios needed

@smdflea Already tried but still same issue, does anyone have EC on this please i will try ec
Mulong2019 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2021, 07:25 PM   #34
Mulong2019
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2019
City & State: south luzon
My Country: quezon
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 848
Default Re: ACER A314-32 bios needed

@SMDFLEA here is my backup EC
Attached Files
File Type: rar acer a314-32 backup EC.rar (33.4 KB, 28 views)
Mulong2019 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2021, 05:49 AM   #35
Mulong2019
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2019
City & State: south luzon
My Country: quezon
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 848
Default Re: ACER A314-32 bios needed

anyone can fix this ec please
Mulong2019 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2021, 08:38 AM   #36
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 11,033
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Quote:
Originally Posted by Mulong2019 View Post
anyone can fix this ec please
.
Attached Files
File Type: zip acer a314-32 backup EC_NEW.zip (35.4 KB, 28 views)
SMDFlea is online now   Reply With Quote
Old 11-26-2021, 07:42 AM   #37
SDKC5PX
New Member
 
Join Date: Apr 2021
City & State: Kendari
My Country: Indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: ACER A314-32 bios needed

how to backup EC using CH341a?

*i have same issue when LED bright up but no logo or anything (change LED is same (0,388 A in powersupply)
*i will upload my main backup BIOS tommorow
SDKC5PX is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2021, 08:19 AM   #38
peste
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2016
City & State: CAMPINA
My Country: ROMANIA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6,517
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Quote:
Originally Posted by SDKC5PX View Post
how to backup EC using CH341a?

*i have same issue when LED bright up but no logo or anything (change LED is same (0,388 A in powersupply)
*i will upload my main backup BIOS tommorow
you need another programmer for the EC bios..vertyanov, svod, etc .. go on the internet and look for "I/O chip programmer" ..
peste is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2021, 10:33 PM   #39
SDKC5PX
New Member
 
Join Date: Apr 2021
City & State: Kendari
My Country: Indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Quote:
Originally Posted by SDKC5PX View Post
how to backup EC using CH341a?

*i have same issue when LED bright up but no logo or anything (change LED is same (0,388 A in powersupply)
*i will upload my main backup BIOS tommorow
this main BIOS Backup

Winbond W25Q64FWSIG

@SMDFLEA
Attached Files
File Type: rar A314-32-C09W.rar (4.19 MB, 52 views)

Last edited by SDKC5PX; 11-26-2021 at 10:50 PM.. Reason: forget mention user
SDKC5PX is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2022, 11:27 PM   #40
SDKC5PX
New Member
 
Join Date: Apr 2021
City & State: Kendari
My Country: Indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: ACER A314-32 bios needed

Quote:
Originally Posted by SDKC5PX View Post
this main BIOS Backup

Winbond W25Q64FWSIG

@SMDFLEA
someone can help me?

DAOZ8GMB8DO Rev. D

N17Q4

Last edited by SDKC5PX; 01-11-2022 at 11:35 PM.. Reason: forget mention board serial
SDKC5PX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 10:13 AM.
Did you find this forum helpful?