Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Tablets, and Mobile Devices > BIOS Requests ONLY!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2020, 07:14 AM   #1
freeboxman
Member
 
Join Date: Mar 2015
City & State: Lyon
My Country: france
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 22
Default Samsung np300e7a bios

Hello,
i need a SAMSUNG NP300E7A BIOS .

the mother board is,

SCALA3-17 rev1.3 BA41-0175A HST


THANKS
freeboxman is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 07:39 AM   #2
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 11,013
Default Re: Samsung np300e7a bios

Post your bios backup .
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2020, 01:47 PM   #3
freeboxman
Member
 
Join Date: Mar 2015
City & State: Lyon
My Country: france
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 22
Default Re: Samsung np300e7a bios

Hello,

I'm back


bios.zip


thx
freeboxman is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2020, 05:24 AM   #4
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 11,013
Default Re: Samsung np300e7a bios

Try this bios.Updated to 09QA , ME cleaned.
Attached Files
File Type: zip 09QA ME_CLEAN.zip (2.06 MB, 44 views)
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2020, 07:14 AM   #5
freeboxman
Member
 
Join Date: Mar 2015
City & State: Lyon
My Country: france
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 22
Default Re: Samsung np300e7a bios

Quote:
Originally Posted by SMDFlea View Post
Try this bios.Updated to 09QA , ME cleaned.
Thank you SMDFlea.

i will try it.
freeboxman is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2020, 01:29 PM   #6
freeboxman
Member
 
Join Date: Mar 2015
City & State: Lyon
My Country: france
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 22
Default Re: Samsung np300e7a bios

Quote:
Originally Posted by SMDFlea View Post
Try this bios.Updated to 09QA , ME cleaned.
thank you for your help, but didn't solve my issue.
the issue started since putting admin and user password in the bios,
and also the cpu core was missing. I thought the bios was corrupted.

I'm going to open a new post for that.

thanks
freeboxman is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2021, 07:29 AM   #7
Chieftain
Member
 
Join Date: May 2016
City & State: Athens
My Country: Greece
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 70
Default Re: Samsung np300e7a bios

Pass in bios IS bios issue...
Chieftain is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 07:10 PM.
Did you find this forum helpful?