Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-22-2021, 05:54 PM   #1
SsimoR
New Member
 
Join Date: Apr 2020
City & State: Welland
My Country: Canada
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 4
Default 50t32-soc xl bd short

Hi everyone.
I have a 50" Toshiba tv that's showing vertical bars. I checked the t-con voltages and got vgh 24V and vgl -10V anyways I changed it with a good working t-con. I still have the same issue. I checked 50t32-soc xl bd and found a 100ohm resistor fried so I changed it. started the tv and it worked and I can see the logo...... but in a couple of seconds the same resistor got burned. I checked the rest of the resistors and capacitors, transistors and they're all seems to be good...Any idea what else can I do to try and solve this problem? Thank you!
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (498.9 KB, 27 views)
File Type: jpg 2.jpg (489.8 KB, 21 views)
File Type: jpg 3.jpg (597.0 KB, 24 views)
SsimoR is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 01:59 PM.
Did you find this forum helpful?