Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-07-2021, 04:54 PM   #1
vrasp
Senior Member
 
Join Date: Nov 2019
City & State: Toronto
My Country: Canada
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 174
Default Fixing a laboratory waterbath

Hey all,

I ve narrowed the issue down to the board you see in the picture. The round fuse works, the other components have not been tested(not sure how to). I believe the issue might be from the transformer but can't find anything online about that part. This is a bit over my skill level. I am able to solder new parts if needed.
Here are the things I believe I should do next:

How would I find a similar transformer online? Can I test this transformer with my multimeter?

I also found the manual for this device. http://www.hvg-verwertung.de/ebay/do...da/RMS6_20.pdf
It has a schematic. The board that is on the picture is number 24 and the transformer is number 26. Not sure if this info is of any use.

Any help would be greatly appreciated!

https://ibb.co/DpHccBp

Kindly,

Vrasp




Last edited by vrasp; 06-07-2021 at 05:00 PM..
vrasp is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 06:13 AM.
Did you find this forum helpful?