Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Desktop Motherboards, Graphics Cards, and PC Peripherals > BIOS & Schematic Requests!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2023, 05:33 PM   #1
Teeheeze
New Member
 
Join Date: Mar 2021
City & State: Livermore
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 7
Default Need BIOS BIN for Alienware Aurora R7

Hey everyone,

If I could get some help, I'd really appreciate it. Working on an Alienware Aurora R7 and I need a BIOS BIN image made so I can flash the ROM directly. Anyone have the latest available?

Here's a link to Dell's page if someone can create one for me real quick:
https://dl.dell.com/FOLDER08130098M/..._R7_1.0.26.exe

Thanks again!
Teeheeze is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2023, 01:33 AM   #2
peste
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2016
City & State: CAMPINA
My Country: ROMANIA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 8,160
Default Re: Need BIOS BIN for Alienware Aurora R7

Quote:
Originally Posted by Teeheeze View Post
Hey everyone,

If I could get some help, I'd really appreciate it. Working on an Alienware Aurora R7 and I need a BIOS BIN image made so I can flash the ROM directly. Anyone have the latest available?

Here's a link to Dell's page if someone can create one for me real quick:
https://dl.dell.com/FOLDER08130098M/..._R7_1.0.26.exe

Thanks again!
always when you make a bios request post the original bios even if it is corrupted, the full name and model..
peste is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2023, 01:41 PM   #3
Teeheeze
New Member
 
Join Date: Mar 2021
City & State: Livermore
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 7
Default Re: Need BIOS BIN for Alienware Aurora R7

Quote:
Originally Posted by peste View Post
always when you make a bios request post the original bios even if it is corrupted, the full name and model..
Ok. Thanks for the tip. I don't need this anymore so if someone wants to close the thread it's ok.

Much appreciated!
Teeheeze is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2023, 02:32 PM   #4
aboumohamed
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2018
City & State: alger
My Country: algeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 219
Default Re: Need BIOS BIN for Alienware Aurora R7

try
Attached Files
File Type: rar R7 IPCFL-SC REV A00 GD25Q128B DELL ALIENWARE AURORA.rar (5.89 MB, 40 views)
aboumohamed is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2023, 11:08 AM   #5
Jeroentje
Member
 
Join Date: Dec 2017
City & State: Velsen
My Country: Nederland
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 59
Default Re: Need BIOS BIN for Alienware Aurora R7

Quote:
Originally Posted by aboumohamed View Post
try
thank you, I tried this bios it now does turn on but fans are on full power and no image, with org bios, what failed by updating it does not turn on at all.

is there a way to combine bios to get it booting again ?

thx
Attached Files
File Type: rar dell r7 org.rar (5.98 MB, 4 views)
Jeroentje is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2023
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 04:24 AM.
Did you find this forum helpful?