Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > General Topics > General Computer & Tech Discussion
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2021, 09:11 AM   #61
Topcat
The Boss Stooge
 
Topcat's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
City & State: Salem, MO
My Country: United States
Line Voltage: 240V @ 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 13,825
Default Re: The longest you've ever used a single system?

Quote:
Originally Posted by ratdude747 View Post
I have SP3 images for XP Pro (both Dell SLIC (OEM) and "Royal" for pre-SP2 COA stickers) on my server. If you want copies, let me know. Pretty much never use them any more...
I'd take one just to have it.
__________________
<--- Badcaps.net Founder & Owner

Badcaps.net Services:

Premade Capacitor Kits
Badcaps.net Capacitor Master List


Motherboard Repair Services


If you've come here in search of replacement capacitors or repair services, please use the links above.
----------------------------------------------
Badcaps.net Forum Members Folding Team
http://folding.stanford.edu/
Team : 49813
Join in!!
Team Stats
Topcat is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2021, 09:26 AM   #62
ratdude747
Black Sheep
 
ratdude747's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
City & State: Madison, IN
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 16,321
Default Re: The longest you've ever used a single system?

Quote:
Originally Posted by Topcat View Post
I'd take one just to have it.
I'll work it out with you then. The "Royal" image also has 3Ware drivers (up to the 9650?) slipped as well (and maybe a fakeraid driver too?) since back then, that's what I was using them with (9500 and 9550 cards in particular) and futzing with flash drives got old.
__________________


(Insert witty quote here)
ratdude747 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2021, 01:11 PM   #63
bigbeark
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2010
City & State: Stratford, Ontario
My Country: Canada
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 578
Default Re: The longest you've ever used a single system?

My wife's last Desktop was an MDG (Clone) with an Intel 775 P4 motherboard and a very slow Celeron FSB400 one-core CPU. This was bought in 2005 I think. It was in use til about 2013, when she got a Dell Laptop. I still have the case which has a Windows Media Center Edition 2005 Sticker on it.

I took the Intel motherboard out and put into an old black metal mini-tower Dell case which had a Socket 478 Dell motherboard that had died. I added the fastest socket 775 P4HT CPU I could find. This board would not take Core2. I gave this machine, keyboard and Monitor to a friend whose mom needed a computer. Last time I heard it was still working.

I'm using the MDG case with a CORE 2 8400 on an Intel DG33FB motherboard right now!
bigbeark is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2021, 02:11 PM   #64
SluggerB
Senior Member
 
Join Date: Aug 2020
City & State: Philadelphia, PA
My Country: US
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 130
Default Re: The longest you've ever used a single system?

I'm typing this from my main PC which is a 2009 Athlon/AMD770 build.

It's kinda the PC of Theseus by now with a only the motherboard, Case, and CPU cooler surviving from the original build. But it does everything I need it to just fine.
SluggerB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 06:33 PM.
Did you find this forum helpful?