Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > General Topics > General Computer & Tech Discussion
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 08-29-2016, 04:41 PM   #21
scudd12
New Member
 
Join Date: Aug 2016
City & State: jackson, Tennessee
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by dj_ricoh View Post
try this
type in folder NbDmiFit

and good luck
Have a hp probook 6560b and I tryed the nbdmifit and it didn't work, I execute everything in the file while in dos. Suggestion ?
scudd12 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2016, 09:27 AM   #22
rioreno
Badcaps Veteran
 
Join Date: Feb 2009
City & State: South Jakarta
My Country: Indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 518
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by scudd12 View Post
Have a hp probook 6560b and I tryed the nbdmifit and it didn't work, I execute everything in the file while in dos. Suggestion ?
cek this read carefully and try, better using usb dosboot...
hxxp://files.elektroda.net/514680,hp+dmi+toolkit.html
rioreno is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2016, 09:51 AM   #23
gidinho
New Member
 
Join Date: Oct 2016
City & State: Greifswald
My Country: Germany
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Guys,

I got this message. Any suggestions?

I believe I am close to be able to finaly tattoo again the serial number and the product model.
Attached Images
File Type: jpg 14628103_10209520447480258_2116327857_n.jpg (88.6 KB, 182 views)
gidinho is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2016, 02:06 PM   #24
gidinho
New Member
 
Join Date: Oct 2016
City & State: Greifswald
My Country: Germany
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Unhappy Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

People. Please, enlighten me. =(
gidinho is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2017, 09:04 AM   #25
razu
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
City & State: Ctg
My Country: Bangladesh
Line Voltage: 220VAC
I'm a: Professional Tech
Posts: 189
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Why you guys change bios serial number ...........can any one please tell me details.................
razu is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2017, 11:23 AM   #26
cyberhack
Badcaps Veteran
 
Join Date: Feb 2013
City & State: Blackburn Lancashire
My Country: Uk
Line Voltage: 240v 50hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 448
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Here is the nbdmifit -2.10 should fix most
Product Information Not Valid
If posted b4 please remove
Attached Files
File Type: zip NbDmiFit-2.10.zip (12.17 MB, 1119 views)
cyberhack is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2017, 05:27 AM   #27
Bollo
New Member
 
Join Date: Aug 2017
City & State: Nordhausen
My Country: Germany
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Thumbs up Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Very thanks for the nbdmifit-tool!
best regards
Bollo is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2017, 04:48 PM   #28
fyaagoub
Senior Member
 
Join Date: Dec 2016
City & State: rabat
My Country: maroc
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 146
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

thanks
fyaagoub is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2017, 07:14 PM   #29
pappsw
New Member
 
Join Date: Nov 2017
City & State: Enfield SA
My Country: Australia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

How do I unlock MDM mode? FYI my UUID is already FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
pappsw is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2017, 11:40 AM   #30
gitsfarmaz
Professnal tech
 
Join Date: Apr 2017
City & State: Nanyuki
My Country: Kenya
Line Voltage: 240v
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 28
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by ala_borbe View Post
underneath that sticker is a motherboard code which is i guess 6050A2235601-MB-A03

all dumps i found are 2 mb.... schematics also says 2mb SST_25VF016B...

why not take eeprom from other non working board and put it in... its worth a try.... any 2mb spi eeprom should work

did you see traces of soldering when opened? maybe someone did some work before you... :/
hallo there i recently replaced a clients motherboard for folio 9470m, it says non committed state but bios chip is 128kb/1mb st chip but cant find right bin file for this ...see attached mobo no. and screenshot am using ch341a lack mini programmer
Attached Images
File Type: jpg IMG_20171126_181022.jpg (1.12 MB, 39 views)
File Type: jpg IMG_20171126_181049.jpg (1.01 MB, 34 views)
File Type: jpg IMG_20171126_181015.jpg (991.3 KB, 33 views)
File Type: png st screen shot.PNG (91.8 KB, 55 views)
Attached Files
File Type: rar st m25p10a 9470m bios jeyteck 1 bin.rar (54.3 KB, 59 views)
gitsfarmaz is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2018, 12:45 AM   #31
HPuser54
New Member
 
Join Date: Mar 2018
City & State: New Hyde Park
My Country: United States
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Thank You All. I just entered the correct information on the S/N etc in the bios thanks to the DMI utilty. Worked perfect
HPuser54 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2018, 12:53 PM   #32
burkjavier
New Member
 
Join Date: Mar 2018
City & State: Philadelphia PA
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by cyberhack View Post
Here is the nbdmifit -2.10 should fix most
Product Information Not Valid
If posted b4 please remove
This worked for me after a LOT or searching online. Wanted to document for others. Pre-req: get all your machine info beforehand (S/N, Product # and CT #).

HP Elitebook 8460p, fine for many years but after a power outage it went into "Manufacturing Mode". Got past that but was having the "System Board (00A)" not found errors after that and then Windows wasn't activated anymore. This worked for me:

1- nbdmifit -2.10 above, built out a bootable flash drive with this, using Rufus / Freedos.

2- Renamed \wndmifit\FSMC.bin to SMB.bin and copied to root of flash drive.

3- Shut down. Hold windows key, Up-Arrow key, and the Down-Arrow key then the power button. This put my machine back into Manufacturing Mode (required for next steps)

4- Disable UEFI in BIOS (if used), boot directly to USB flash drive with Freedos, run the Run NBDMIFIT.BAT and followed the prompts - this didn't work earlier until I used STEP 3. When done rebooted and no more Manufacturing Mode anymore. Restore UEFI in BIOS if needed.

5- If seeing a "Restore Mode On" message during boot, I was able to fix that by re-running the HP BIOS update program on my device and then rebooting.
burkjavier is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2018, 06:22 AM   #33
chin0099
New Member
 
Join Date: Sep 2018
City & State: Ruwi
My Country: Oman
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by ktmmotocross View Post
Solved.
i bad check bios id. it was 2MB, but it was corrupted. Cannot program it to end. So i took the same from HP 625 and program it. now i can see boot devices and can boot to DMI and change the sn.

I attach DMI with usb format tool.
what are the command lines for this tool
chin0099 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2019, 10:45 PM   #34
victor_quiroga
Member
 
Join Date: Dec 2014
City & State: salta
My Country: argentina
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 28
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Muchas Gracias, solucione el error de hp pavilion dv6-1245dx
victor_quiroga is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2019, 03:55 PM   #35
xsilver
New Member
 
Join Date: Jul 2019
City & State: Sanford, NC
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Thank you guys so much, just repaired my old HP Probook 6360b. I had to use the new NbDmiFit-2.09, it is a little bit different than the previous version. Was able to re-program the S/N, CT, Product # now the computer no longer gives me the "invalid System Board (00A) - Product Configuration". Learned something new and was able to repair my laptop, again thank you guys.
xsilver is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2019, 10:25 PM   #36
Sow Umaru
New Member
 
Join Date: Sep 2019
City & State: Freetown
My Country: Sierra Leone
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

how to fix my hp notebook model 15-ba009dx
which product number and serial number is missing
please i need your help
Sow Umaru is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2019, 05:57 AM   #37
steveadenuga
New Member
 
Join Date: Nov 2019
City & State: ABJ
My Country: Nigeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Thumbs up Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by dj_ricoh View Post
try this
type in folder NbDmiFit

and good luck
Thank You for this solution works!!!
steveadenuga is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2019, 06:03 AM   #38
steveadenuga
New Member
 
Join Date: Nov 2019
City & State: ABJ
My Country: Nigeria
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

I have been attacked by leto ransomware and my files are encrypted, has anyone get solution to this please
steveadenuga is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2019, 06:17 AM   #39
SMDFlea
Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3,007
Default Re: HP6735s "invalid serial number", bios needed

Quote:
Originally Posted by steveadenuga View Post
I have been attacked by leto ransomware and my files are encrypted, has anyone get solution to this please
https://www.bleepingcomputer.com/for...ecrypter-leto/
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2019, 06:22 AM   #40
SMDFlea
Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3,007
Default Re: attacked by leto ransomware

MOD EDIT : I made a mistake renaming this thread and moving it !!!
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 07:00 AM.
Did you find this forum helpful?