Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2021, 04:50 AM   #1
angelos
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2012
City & State: Free State
My Country: South Africa
Line Voltage: 220V AC
I'm a: Professional Tech
Posts: 343
Default JVC TV Model LT-65N675- No picture

Hi guys,
This set has no image. The back lights are running but the TCON seems dead.
The fuse on board is ok, 12V is present. The problem seems as if there are voltages missing but due to weird markings I cannot see VGH clearly. Anyway, I disconnected both ribbons feeding the panel to see if my voltages come up but they don't. Up to know I was looking to purchase a complete used tcon board but they are not available.
Can anyone who knows these sets guide me so that i can diagnose the fault. I believe it to be the DC to DC buck converter.
I have a image not to good quality but now that I know that i need to repair it i will remove it and zoom into its design.
I think JVC might be similar to your RCA products

Any help would be greatly appreciated.
Attached Images
File Type: jpg tcon.jpg (282.5 KB, 17 views)
angelos is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 05:05 PM.
Did you find this forum helpful?