Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Portable, and Mobile Devices > BIOS Requests ONLY!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2018, 08:28 AM   #21
shivaminfotech
New Member
 
Join Date: Dec 2017
City & State: SURAT
My Country: india
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Acer X200MA & Acer X200CA shut off after 10 minutes

Quote:
Originally Posted by aris_prast1 View Post
IM sorry. Not Acer. Asus...
you properly check maybe in this laptop your CPU over hitting otherwise CPU not over hitting so check your graphic chip hitting normally in this laptop power off time graphic chip problem
shivaminfotech is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2018, 02:51 PM   #22
cacla
Badcaps Veteran
 
Join Date: Apr 2015
City & State: Skopje
My Country: Macedonija
I'm a: Professional Tech
Posts: 297
Default Re: Bios dump needed

For asus try this one
Attached Files
File Type: zip X200MAF1504.zip (3.13 MB, 568 views)
cacla is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2018, 12:09 PM   #23
lebana
Member
 
Join Date: Jan 2015
City & State: madina
My Country: sudy
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 77
Default Re: Bios dump needed

thank u for all
lebana is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2019, 07:26 AM   #24
bergusz
New Member
 
Join Date: Sep 2014
City & State: Nyiregyhaza
My Country: Hungary
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 19
Default Re: Bios dump needed

1st x200ma bios not working
2nd x200ma bios works! FOR ME

Thanx for you all!
bergusz is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2019, 01:00 AM   #25
JALAKOMP
New Member
 
Join Date: Aug 2018
City & State: bandung
My Country: indonesia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: Asus X200MA please help me.

Quote:
Originally Posted by fddizon View Post
try this bro... working bin
let me try
JALAKOMP is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2021, 06:45 AM   #26
naseee
Member
 
Join Date: Nov 2016
City & State: kerala, kochi
My Country: india
Line Voltage: 230vac 50hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 24
Default Re: Bios dump needed

working tested ok
Attached Files
File Type: rar x200ma rev 2.1 read 100% ok.rar (3.09 MB, 166 views)
naseee is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2021, 09:56 PM   #27
Andyservo
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
City & State: Jakarta
My Country: Indonesia
Line Voltage: 230VAC 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 105
Default Re: Bios dump needed

Quote:
Originally Posted by naseee View Post
working tested ok
thanks...
Andyservo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 06:46 AM.
Did you find this forum helpful?