Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-29-2022, 11:26 AM   #1
alfredomfr1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
City & State: miami, Florida
My Country: usa
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 179
Default TV Plasma LG 60PN5000 ZSUS 15v missing

All Voltages are OK except ZSUS 15v.
YSUS board disconnected still 15v missing.
ZSUS was replaced: 15v missing.
Any help will be appreciated
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (2.82 MB, 5 views)
File Type: jpg 2.jpg (3.64 MB, 6 views)
File Type: jpg 3.jpg (3.44 MB, 5 views)
File Type: jpg 4.jpg (1.74 MB, 3 views)
File Type: jpg 5.jpg (3.22 MB, 9 views)
File Type: jpg 7.jpg (1.76 MB, 4 views)
File Type: jpg 8.jpg (1.66 MB, 6 views)
File Type: jpg 9.jpg (1.90 MB, 5 views)
File Type: jpg 11.jpg (4.02 MB, 9 views)
File Type: jpg 15.jpg (2.43 MB, 3 views)
alfredomfr1 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 04:16 PM.
Did you find this forum helpful?