Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Tablets, and Mobile Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2021, 09:18 PM   #1
MobileXT
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
City & State: USA
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 174
Default Macbook Pro 15 2015 820-00426 No PP5VR3V3_SW_LCD_UF

I'm working on a Macbook Pro 15 2015 that has no liquid damage on it. The board power on without post, no chime , black screen. I check the Voltage on L8300 and I have 0.0V nothing. I also check U8300 I have 5V on PIN 1 but missing LCD_5V_EN on PIN2 0V. Is not detecting the LCD screen. Any help greatly appreciated.

Last edited by MobileXT; 03-10-2021 at 09:19 PM..
MobileXT is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2021, 02:56 AM   #2
MobileXT
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
City & State: USA
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 174
Default Re: Macbook Pro 15 2015 820-00426 No PP5VR3V3_SW_LCD_UF

Update:

I get it to chime but no video and backlight. I already replaced U8300 and same issue no video.
MobileXT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 06:06 AM.
Did you find this forum helpful?