Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Power Supplies and Power Supply Design
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2021, 10:35 PM   #1
betaporter
New Member
 
Join Date: May 2021
City & State: Saint Charles, MO
My Country: United States
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Default AcBel API1PC36 PSU

Pulled from an early 2000's PowerMac MDD G4. I've replaced the capacitors discussed in this thread:

https://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=14077

The PSU still won't come up; on my bench, jumpering the PSU on causes the fans to spin briefly, and checking the optocoupler at M8 I see 5v, leading me to believe the PSU supervisor is shutting the supply down. I can't for the life of me seem to find anything wrong on the PSU, though.

Would anyone have any suggestions on common faults to check? Anything I might be overlooking? Does anyone know of a schematic for this PSU, perhaps?
betaporter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 08:45 AM.
Did you find this forum helpful?