Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Desktop Motherboards, Graphics Cards, and PC Peripherals
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2021, 10:31 AM   #1
mon2
Badcaps Veteran
 
mon2's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
City & State: Windsor, Ontario
My Country: Canada
Line Voltage: 110VAC
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,175
Default A1418 820-00431-A Looping LEDs

Hello. Attempting to repair 2 different logic boards with i5 CPU + 8GB iMAC A1418 2k.

Each shows the first bottom LED on = power supply is good.

Power button is pressed -> LED 2 and then LED 3 each turn ON and then reset and recycle to only LED 1 (power supply) ON.

Checked against another logic board and found that inductor linked to FDMF6808N near CPU is @ 12.x Mohms.

Yet, on the board with the 'power cycling' is @ 2.x Mohms or lower.

Should FDMF6808N be replaced? Found some @ MobileSentrix. Weird that ONSEMI / Fairchild is not showing this component.

Is this an EOL component?

Welcome any suggestions for this repair. Now also have the DS-809SE tool as of yesterday. Should be able to read out the flash firmware for public posting.
mon2 is online now   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 05:50 PM.
Did you find this forum helpful?