Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-17-2019, 04:10 AM   #1
Nix125
Member
 
Join Date: Aug 2019
City & State: Swindon
My Country: Uk
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 24
Default Samsung UE55H6200 Sound but no video display

Good morning all hope someone can help,

One evening a week ago Our samsung TV screen suddenly went blank but audio was still working. Left for a while then turn off/on power to see it this resolved the issue but issue still persists. Input is not the issue as menu screen is not visible either. Did the flashlight test which failed also. Audio still works but no led back light or video display.

Please see attachment for picture of the tcon, power board and main board. Before I start randomly changing boards, ect. When powering up the front red LED flashes around 7 times. Can anyone advise on how and what to test next?

Kind regards
Attached Images
File Type: jpg 20190809_090356.jpg (903.8 KB, 30 views)
File Type: jpg 20190809_090406.jpg (694.3 KB, 8 views)
File Type: jpg 20190809_090402.jpg (754.8 KB, 12 views)
Nix125 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2021
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 12:45 PM.
Did you find this forum helpful?